Selasa, 29 April 2008

Pepesan

Pepesan Tai Burung


Engkong Jali terbaring lemah akibat sakit yang sudah dideritanya sejak lama sedang ditemani oleh seorang cucunya yang sayang banget ame die dan terjadi dialog di antara mereka :
Engkong (E) : “Cuu… Engkong lu kayanye udah hampir sampe… mungkin kite udah mau berpisah buat selame-lamanye…”
Cucu (C) : “Jangan ngomong begitu dong kong, umur kan di tangan Tuhan.”
E : “Tapi bener nih… rasa-rasanye engkong udah mao game over…”
C : “Ah… engkong masih bisa becanda aje.”
E : “Engkong ada permintaan terakhir nih cu…”
C : “Apan tuh kong… kali-kali aje ane bisa penuhin permintaan engkong.”
E : “Anu cu… tolong dong bikinin engkong pepesan tai burung…!!”
C : “Kong… nyang bener aje dong, masa orang sakit mintanye nyang aneh begitu…??”
E : “Aduh… tolongin engkong lu dong… masa permintaan segitu aje elu kaga mau ngabulin sih…”

Karena saking sayang dan cintanye ni cucu ama engkongnye, akhirnya die penuhin juga permintaan engkongnye. Akhirnye si cucu pergi ke pasar burung dan die raupin tuh tai burung buat dibawa pulang dan dijadiin pepesan. Setelah selesai, si cucu nyamperin engkongnye:

C : “Nih kong pepesan tai burungnye…”
E : “Waduh makasih ya cu… sekarang tolong elu cicipin dong…”
C : “Buset dah… masa sekarang ane suruh nyicipin ni pepesan tai burung??”
E : “Aduh tolong dong… inikan permintaan terakhir engkong, masa elu kaga mau sih…”

Karena saking sayang dan cintanye ama si engkong, akhirnya si cucu mau juga nyicipin.

C : “Udeh tuh ane cicipin…”
E : “Gimane cu… enak ape enggak??”
C : “Ya terang aje kaga enak kong… namanye aje pepesan tai burung…!!”
E : “Aduh… elu aje nyang sehat kaga enak, gimane gue nyang sakit…!!!”
C : “@#!$%#!*()&!!!”

Kiriman Email dari teman

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

silahkan beri Komentar sehat dan membangun